Προφίλ

Η MODALUMIN δραστηριοποιείται στη δυτική Θεσσαλονίκη με έναν κατασκευαστικό χώρο πολυετής πορείας, από το 1993 έως σήμερα, με σύγχρονο εξοπλισμό και απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό στην κατασκευή και την τοποθέτηση Κουφωμάτων Αλουμινίου, Κουφωμάτων PVC, Θωρακισμένων και Εσωτερικών Πορτών, Εισόδων Αλουμινίου, Συστημάτων Εντομοπροστασίας, καθώς και Ειδικών Κατασκευών ,ώστε να  ικανοποιούνται οι ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών της.
Παράλληλα η ΜODALUMIN  το 2000 επεκτείνει τη δραστηριότητά της με έναν εκθεσιακό χώρο στη δυτική Θεσσαλονίκη με σκοπό να αναπτύξει προσωπική σχέση με τους πελάτες της, να παρουσιάσει τα προϊόντα της και να ανταποκριθεί με αμεσότητα και ταχύτητα στις απορίες και απαιτήσεις των πελατών της.
Αποστολή
Αποστολή μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με δυναμική παρουσία στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Στοχεύουμε επίσης στη συνεχή βελτίωση της MODALUMIN εσωτερικά, αναπτύσσοντας τις  δυνατότητες και τις ικανότητες του προσωπικού μας τόσο στην παραγωγή και την τοποθέτηση όσο και στην πώληση.
Όραμα
Όραμα της MODALUMIN είναι να προσφέρει ολοκληρωμένα Κουφώματα Αλουμινίου και PVC υψηλής ποιότητας, ώστε να αποτελεί την πρώτη επιλογή του κάθε νοικοκυριού και επαγγελματία, καθώς και να ενεργεί ως “σύμβολο υψηλής αισθητικής”, μέσα από το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της, σε κάθε χώρο παρουσίας της.
Φιλοσοφία
Η φιλοσοφία μας είναι βασισμένη στα εξής βασικά στοιχεία και αρχές:

  • Τη μοναδική ποιότητα των υλικών κατασκευής.
  • Το προσιτό κόστος
  • Tο αμοιβαίο κέρδος μεταξύ των συνεργασιών μας. Βασίζουμε τη στρατηγική μας σε σχέση ‘’win-win’’. Κερδίζουμε-κερδίζετε και η σχέση συνεχίζεται!

Separator

ΕΚΘΕΣΗ: ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 92-94
ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ. 2310 600722 
info@modalumin.gr

Separator

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: 16ο ΧΛΜ. ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ
ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΚΑΒΑΛΑΣ, 572 00
ΚΑΒΑΛΛΑΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΗΛ. 23940 52255

Separator

We are Social!